Talentenkaartjes

Ik kies voor mijn Talent – Talentenkaartjes

 

In 2012 maakte Els met Luk Dewulf & Peter Beschuyt de Toolbox voor Jong Talent, als praktische uitwerking van het boek ‘Ik kies voor mijn talent’ van Luk Dewulf uit 2010.

De Toolbox is inmiddels uitverkocht en wordt niet meer herdrukt door Lannoo. Het boek van Luk ‘Ik kies voor mijn talent’ is in herdruk verschenen en dat bestel je hier. met kinderen

De Talentenkaartjes uit de Toolbox zijn gelukkig wel opnieuw gedrukt, eerst als set (Talenten, Hefboomvaardigheden en Context), nu hebben we alleen nog de groene talentenkaartjes.

 

Wat is het?

Het setje bestaat uit kaartjes met daarop bijna 40 talenten van kinderen. Deze talenten zijn voortgekomen uit de gedachte dat onder elk uiterlijk talent (zoals pianospelen of veel vriendjes hebben) vaak een onzichtbaar talent schuilgaat (zoals Doorzetter of Meetrekker)

Op de kaartTalentenkaartjes Ik kies voor mijn talent Grootskleinjes beschrijven we elk talent, zoals de buikdenker, de bezige bij of de sfeervoeler.

 

Je kunt de kaartjes gebruiken om met kinderen en ouders talenten op te sporen, bespreekbaar te maken en verder te ontwikkelen.

 

Wat kost het?

De prijs van het setje kaartjes is € 5,- inclusief btw, zonder verzendkosten.

Verzendkosten in Nederland (1 tot 5 setjes): € 4,78 incl. btw.

Als je de kaartjes in België wilt ontvangen betaal je voor verzending van 1-2 setjes € 8,05, voor 3 of meer sets € 11,27 (incl. btw). Geef even aan of je in België een ondernemer bent en in dat geval ook je BTW-nummer.

 

Bestellen

LET OP: in verband met de vakantieperiode ligt de verkoop van talentenkaartjes even stil. Vanaf 21 augustus kunnen de kaartjes weer besteld en verzonden worden. 

Save

Save

Save

Save

Save