Over Els Pronk

Els’ aanpak kenmerkt zich door een grote aandacht voor eigenheid van een kind en de talenten die het kind meebrengt. Haar nieuwsgierige en invoelende houding, maakt dat kinderen zich makkelijk open stellen. Zij betrekt in haar begeleiding van het kind zoveel mogelijk alle mensen die het kind goed kennen: ouders, leerkrachten, opa’s en oma’s, broers en zussen, vriendjes.
Haar verlangen is om zoveel mogelijk kinderen hun talent te laten ontdekken. Daarom deelt zij graag haar kennis en ervaring over deze manier van kijken en werken.
Na 20 jaar ervaring als leerkracht in het basisionderwijs, maakte Els jaren geleden de stap naar het individueel begeleiden van kinderen in haar eigen praktijk, Grootsklein. In haar werk maakt ze onder andere gebruik van methodes als waarderende benadering, oplossingsgericht werken en systemisch werk. Verder ontwikkelde ze de Blij met mij!-training, waarmee zij al 7 jaar lang kinderen helpt te groeien vanuit talent. Ze reist jaarlijks naar Kenia en India, om ook daar talentgedreven te werken met kinderen. Els is mede-auteur van de ‘Toolbox voor Jong Talent’.

Geregistreerd bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, vakgroep voor Psychosociaal en Maatschappelijk Werk. Lees meer…

Aangesloten bij Adiona, Platform voor Kindercoaches. www.adiona.nl

Google